Ζάκυνθος – Παραλίες

Η Ζάκυνθος έχει Παραλίες όμορφες, εξωτικές αλλά και διάσημες, με καθαρά κρυστάλλινα νερά.

Το θαλάσσιο πάρκο και οι προστατευόμενες Παραλίες είναι μέρος του φυσικού πλούτου που διαθέτει η Ζάκυνθος.

Ζάκυνθος – Ιόνιο

Η παραλία Ιόνιο είναι μια από της γραφικές και ήσυχες Παραλίες που διαθέτει η Ζάκυνθος. Στην παραλία Ιόνιο μπορείτε να απολαύσετε την ηλιοθεραπεία και τη χαλάρωση στις καλοκαιρινές σας διακοπές στη Ζάκυνθο.

Ζάκυνθος παραλία - Ιόνιο
Ζάκυνθος παραλία – Ιόνιο

Η Ζάκυνθος σας παρουσιάζει την παραλία ιόνιο η οποία βρίσκεται στην περιοχή Βασιλικός, η οποία αποτελεί μια περιοχή με σπάνιο φυσικό πλούτο. Η παραλία ιόνιο είναι σκεπασμένη με λεπτή άμμο και έχει ρηχά και πολύ καθαρά νερά. Είναι ιδανική για όσους θέλουν να απολαύσουν την ηλιοθεραπεία και το καλοκαιρινό τους μπάνιο σε ένα γραφικό και ήσυχο περιβάλλον, αλλά και για οικογένειες εφόσον τα νερά και το περιβάλλον είναι ασφαλές για τα παιδιά.

Η παραλία ιόνιο αποτελεί προέκταση στην παραλία μπανάνα. Διαθέτει ένα μικρό μπαράκι από όπου μπορείτε να προμηθευτείτε τον καφέ, το ποτό σας ή ένα σάντουιτς μετά το μπάνιο σας.

Η Ζάκυνθος είναι γεμάτη από γραφικές και πολύ όμορφες παραλίες όπως είναι η παραλία ιόνιο. Αξίζει να επισκεφτείτε μια από τις γραφικές και ήσυχες παραλίες, την παραλία ιόνιο, στις διακοπές και στα ταξίδια σας το καλοκαίρι στο νησί Ζάκυνθος.

Βασιλικός

Η Ζάκυνθος διαθέτει την περιοχή Βασιλικός η οποία χαρακτηρίζεται για τον φυσικό θαλάσσιο πλούτο της και τη φυσική ομορφιά της. Στην περιοχή Βασιλικός θα βρείτε και πολύ γνωστές Παραλίες όπως η παραλία Άγιος Νικόλαος, η παραλία Πόρτο Ζόρο, η παραλία Μπανάνα η παραλία Πόρτο Ρώμα και η παραλία Γέρακας.

Ζάκυνθος Παραλία - Βασιλικός
Ζάκυνθος Παραλία – Βασιλικός

Η Ζάκυνθος διαθέτει την περιοχή Βασιλικός η οποία χαρακτηρίζεται από τον φυσικό θαλάσσιο πλούτο και την φυσική ομορφιά της. Ο Βασιλικός περιλαμβάνει καταπράσινα βουνά και μερικές από τις πιο όμορφες παραλίες στην Ελλάδα όπως είναι η παραλία γέρακας, η παραλία  Άγιος Νικόλαος, η παραλία Πόρτο Ρώμα, η παραλία Πόρτο Ζόρο και η παραλία Μπανάνα. Η γραφικότητα των τοπίων, η πλούσια άμμος και τα κρυσταλλένια νερά χαρακτηρίζουν τις παραλίες αυτές ενώ σε αρκετές από αυτές βρίσκει καταφύγιο και αναπαράγεται η σπάνια χελώνα καρέτα-καρέτα. Για το λόγο αυτό οι συγκεκριμένες παραλίες προστατεύονται και παραμένουν κλειστές τα βράδια, προκειμένου να διαφυλαχτεί η αναπαραγωγή της σπάνιας χελώνας. Επιπλέον τα θαλάσσια σπορ επιτρέπονται μόνο σε συγκεκριμένα σημεία και σε ένα ορισμένο ελεγχόμενο βαθμό.

Ωστόσο η Ζάκυνθος φιλοξενεί στην παραλία Άγιος Νικόλαος το μεγαλύτερο κέντρο κατάδυσης στο νησί και μπορείτε εκεί να μυηθείτε στις τεχνικές ελεύθερης κατάδυσης και να απολαύσετε τον υπέροχο βυθό της παραλίας της Ζακύνθου. Επιπλέον στην περιοχή Βασιλικός υπάρχουν πολλές καφετέριες, μπαράκια και εστιατόρια για να καλύψουν κάθε ανάγκη σας για ποτό και καλό φαγητό.

Η Ζάκυνθος αποτελεί έναν από τους ομορφότερους προορισμούς για τις καλοκαιρινές διακοπές και η περιοχή Βασιλικός είναι μοναδική στο νησί αλλά και σε όλη την Ελλάδα. Προτείνεται να επισκεφτείτε μια από τις πιο ποιοτικές  παραλίες με σπάνια φυσική ομορφιά, την παραλία Βασιλικός, στις διακοπές και στα ταξίδια σας το καλοκαίρι στο νησί Ζάκυνθος.

Ξύγκια

Η Ζάκυνθος έχει την παραλία Ξύγκια η οποία χαρακτηρίζεται από τις ιαματικές ιδιότητες που έχουν τα νερά της. Στα ιαματικά νερά στην παραλία Ξύγκια μπορείτε να απολαύσετε το μπάνιο στις καλοκαιρινές διακοπές σας και παράλληλα να θεραπεύεστε χρόνιες παθήσεις όπως η αρθρίτιδα.

Ζάκυνθος παραλία - Ξύγκια
Ζάκυνθος παραλία – Ξύγκια

Η Ζάκυνθος σας παρουσιάζει την παραλία Ξύγκια τις οποίας τα νερά είναι ιαματικά. Η παραλία Ξύγκια έχει νερά στα οποία περιέχεται θειάφι και αυτό τους δίνει ένα ιδιαίτερο άρωμα και ιαματικές ιδιότητες που θεραπεύουν χρόνιες παθήσεις όπως αρθρίτιδα και άλλες. Η παραλία Ξύγκια βρίσκεται 23 χιλιόμετρα από την πόλη στη Ζάκυνθο.
Γύρω από την παραλία Ξύγκια υπάρχουν καφετέριες και ταβέρνες με μεγάλη ποικιλία φαγητών και φρέσκων θαλασσινών. Επίσης η παραλία διαθέτει και parking αυτοκινήτων.

Η παραλία Ξύγκια που διαθέτει η Ζάκυνθος είναι μια γραφική και όμορφη παραλία, οργανωμένη και με μοναδικές θεραπευτικές ιδιότητες λόγω της ιδιοσυστασίας των νερών της θάλασσας σε αυτή την περιοχή. Αξίζει να επισκεφτείτε μια από τις πιο αξιόλογες  παραλίες με ιαματικά νερά, την παραλία Ξύγκια, στις διακοπές και στα ταξίδια σας το καλοκαίρι στο νησί Ζάκυνθος.

Σεκάνια

Στην παραλία Σεκάνια η Ζάκυνθος φιλοξενεί τη σπάνια χελώνα καρέτα-καρέτα η οποία γεννά τα αυγά της σε αυτή την παραλία. Η παραλία Σεκάνια ανήκει στο θαλάσσιο πάρκο της Ζακύνθου.

Ζάκυνθος παραλία - Σεκάνια
Ζάκυνθος παραλία – Σεκάνια

Η Ζάκυνθος στην παραλία Σεκάνια φιλοξενεί τη σπάνια χελώνα καρέτα-καρέτα η οποία η οποία στην παραλία αυτή γεννά τα αυγά της. Η παραλία Σεκάνια είναι παρθένα παραλία με πεντακάθαρα νερά και πλούσια άμμο. Η παραλία ανήκει στο θαλάσσιο πάρκο της Ζακύνθου, απαγορεύονται θαλάσσια σπορ και δραστηριότητες και τις περισσότερες ώρες είναι κλειστή προκειμένου να διαφυλαχτεί η χελώνα καρέτα-καρέτα και τα αυγά της.

Η παραλία Σεκάνια αποτελεί δείγμα του τεράστιου θαλάσσιου και φυσικού πλούτου που διαθέτει η Ζάκυνθος. Αξίζει να επισκεφτείτε μια από τις μοναδικές και σπάνιες  παραλίες, την παραλία Σεκάνια, στις διακοπές και στα ταξίδια σας το καλοκαίρι στο νησί Ζάκυνθος.

Πόρτο Ρώξα

Η Ζάκυνθος διαθέτει τον κόλπο Πόρτο ροξα όπου μπορείτε να επισκεφτείτε και με το σκάφος σας. Ο κόλπος Πόρτο ροξα στη Ζάκυνθο έχει και ξύλινη εξέδρα για να κάνετε βουτιά στα κρυστάλλινα νερά του κόλπου.

Ζάκυνθος παραλία - Πόρτο Ρώξα
Ζάκυνθος παραλία – Πόρτο Ρώξα

Ο μικρός κόλπος Πόρτο Ρόξα βρίσκεται ανάμεσα στο χωριό Άγιος Λέων και στο λιμνιώνα στη Ζάκυνθο και έχει υποδομή για να αγκυροβολήσετε το σκάφος σας. Υπάρχουν σκαλοπάτια τα οποία σας οδηγούν προς τα κάτω στον κόλπο αλλά διαθέτει και ξύλινη εξέδρα από την οποία μπορείτε να κάνετε βουτιά και να κολυμπήσετε στα πεντακάθαρα νερά του κόλπου Πόρτο Ρόξα.

Ο κόλπος Πόρτο Ρόξα είναι ένα από τα χαρακτηριστικά μέρη που σας προσφέρει η Ζάκυνθος και στο οποίο μπορείτε να δείτε κάτι διαφορετικό και να ζήσετε μια ξεχωριστή μέρα κατά τις καλοκαιρινές σας διακοπές στο νησί. Το Πόρτο Ρόξα είναι ένα μέρος που μπορείτε να επισκεφθείτε και με το σκάφος σας και μια από τις γραφικές τοποθεσίες που διαθέτει η Ζάκυνθος. Αξίζει να επισκεφτείτε μια από τις γραφικές και βραχώδεις  παραλίες, την παραλία Πόρτο Ρόξα, στις διακοπές και στα ταξίδια σας το καλοκαίρι στο νησί Ζάκυνθος.

Πόρτο Ρώμα

Η Ζάκυνθος διαθέτει την κοσμική παραλία Πόρτο Ρώμα. Στην παραλία Πόρτο Ρώμα μπορείτε να κάνετε το μπάνιο σας και να διασκεδάσετε σε καφετέριες και μπαράκια. Επίσης η Ζάκυνθος στην παραλία Πόρτο Ρώμα σας προσφέρει τη δυνατότητα να αράξετε το σκάφος σας σε ένα μικρό λιμάνι.

Ζάκυνθος παραλία - Πόρτο Ρώμα
Ζάκυνθος παραλία – Πόρτο Ρώμα

Η παραλία Πόρτο Ρώμα βρίσκεται 18 χιλιόμετρα από την πόλη στη Ζάκυνθο και διαθέτει ένα μικρό λιμάνι για να φιλοξενήσει το σκάφος σας. Στην παραλία Πόρτο Ρώμα θα βρείτε ομπρέλες και ξαπλώστρες, καφετέριες, μπαράκια και γραφικές ταβέρνες που σερβίρουν φρέσκα θαλασσινά εδέσματα. Η πλούσια άμμος,  τα καθαρά νερά, το γραφικό τοπίο και η καλή οργάνωση είναι χαρακτηριστικά της παραλίας Πόρτο Ρώμα.

Η Ζάκυνθος διαθέτει ακόμα μια ποιοτική, γραφική και καλά οργανωμένη παραλία, όπως είναι η παραλία Πόρτο Ρώμα που αξίζει να επισκεφθείτε στις καλοκαιρινές σας διακοπές. Αξίζει να επισκεφτείτε μια από τις οργανωμένες και νεανικές  παραλίες, την παραλία Πόρτο Ρώμα, στις διακοπές και στα ταξίδια σας το καλοκαίρι στο νησί Ζάκυνθος.

Μαυράντζι

Η Ζάκυνθος έχει την παραλία Μαυράντζι που είναι μια από τις πλέον γνώστες Παραλίες της Ζακύνθου. Στην παραλία Μαυράντζι στη Ζάκυνθο μπορείτε να διασκεδάσετε κάνοντας θαλάσσια σπορ η να απολαύσετε το μπάνιο σας στις καλοκαιρινές σας διακοπές.

Ζάκυνθος παραλία - Μαυράντζι
Ζάκυνθος παραλία – Μαυράντζι

Η παραλία Μαυράντζι είναι ακόμα μια ήρεμη αλλά και οργανωμένη που διαθέτει η Ζάκυνθος. Στην παραλία Μαυράντζι μπορείτε να χαρείτε ένα ήρεμο περιβάλλον, οργανωμένο με ομπρέλες και ξαπλώστρες, αλλά και θαλάσσια σπορ που μπορείτε να κάνετε και να διασκεδάσετε στις καλοκαιρινές διακοπές σας στη Ζάκυνθο. Πρόκειται για μια γνωστή παραλία στο νησί της Ζακύνθου που ενδείκνυται τόσο για διασκέδαση όσο και για χαλάρωση. Η οργάνωσή της, ο άπλετος χώρος, η ποιοτική άμμος και τα καθαρά νερά κάνει την παραλία Μαυράντζι κατάλληλη και για οικογένειες εφόσον τα παιδιά μπορούν να παίξουν και να χαρούν την παραλία με ασφάλεια.

Η Ζάκυνθος σας προσφέρει την παραλία Μαυράντζι στην οποία μπορείτε να ξεκουραστείτε, να χαλαρώσετε και να διασκεδάσετε στις καλοκαιρινές σας διακοπές. Αξίζει να επισκεφτείτε μια από τις γραφικές και οργανωμένες  παραλίες, την παραλία Μαυράντζι, στις διακοπές και στα ταξίδια σας το καλοκαίρι στο νησί Ζάκυνθος.

Καμίνια
Η παραλία Καμίνια που διαθέτει η Ζάκυνθος είναι μια ήσυχη παραλία που σας παρέχει δωρεάν ομπρέλες και ξαπλώστρες για να απολαύσετε το μπάνιο σας στις καλοκαιρινές διακοπές σας. Η παραλία Καμίνια της Ζακύνθου έχει πλούσια άμμο και πολύ καθαρά νερά.

Ζάκυνθος παραλία - Καμίνια
Ζάκυνθος παραλία – Καμίνια

Η παραλία Καμίνια είναι μια παραλία με πλούσια άμμο και καθαρά νερά που βρίσκεται ανάμεσα στο Βασιλικό και το Αργάσι στη Ζάκυνθο. Η Ζάκυνθος διαθέτει πολλές ήσυχες παραλίες όπως είναι η παραλία Καμίνια η οποία μάλιστα διαθέτει δωρεάν ξαπλώστρες και ομπρέλες και μια καφετέρια μπαράκι από όπου μπορείτε να προμηθευτείτε τον καφέ ή το ποτό σας.

Στη παραλία Καμίνια έχετε τη δυνατότητα να απολαύσετε την υπέροχη θάλασσα σε ένα γραφικό τοπίο και σε γαλήνιο περιβάλλον μακριά από την πολυκοσμία. Η παραλία Καμίνια είναι ακόμα μια πολύ όμορφη παραλία που σας προσφέρει ένα από τα ομορφότερα νησιά στην Ελλάδα,  η Ζάκυνθος. Αξίζει να επισκεφτείτε μια από τις οργανωμένες και κοσμικές  παραλίες, την παραλία Καμίνια, στις διακοπές και στα ταξίδια σας το καλοκαίρι στο νησί Ζάκυνθος.

Δάφνη

Η Ζάκυνθος στην παραλία Δάφνη φιλοξενεί τη θαλάσσια χελώνα καρέτα-καρέτα. Η παραλία Δάφνη έχει πολύ καθαρά νερά και ένα ήσυχο περιβάλλον. Η παραλία Δάφνη είναι μέρος του θαλάσσιου φυσικού πλούτου που έχει να παρουσιάσει η Ζάκυνθος.

Ζάκυνθος παραλία - Δάφνη
Ζάκυνθος παραλία – Δάφνη

Η παραλία Δάφνη βρίσκεται 18 χιλιόμετρα από την πόλη στη Ζάκυνθο, κοντά στην περιοχή Βασιλικός από την οποία απέχει 3 χιλιόμετρα. Η Ζάκυνθος περιλαμβάνει στο θαλάσσιο πάρκο της την ποιοτική παραλία Δάφνη. Πρόκειται για μια παραλία με υπέροχη άμμο και κρυστάλλινα νερά. Σε αυτή την παραλία μπορείτε να απολαύσετε το καλοκαιρινό μπάνιο σας και την ηλιοθεραπεία σε ένα εξαιρετικό και ήσυχο περιβάλλον με πλούσια φυσική ομορφιά.
Ωστόσο η παραλία Δάφνη στη Ζάκυνθο φιλοξενεί και τη διάσημη χελώνα καρέτα-καρέτα όπου σε αυτή την παραλία εναποθέτει τα αυγά της. Για αυτό το λόγο η παραλία κλείνει κατά τις βραδινές ώρες και φυλάσσεται αναλόγως, ενώ δεν επιτρέπονται τα θαλάσσια σπορ.

Η Ζάκυνθος διαθέτει ακόμα μια παραλία μοναδικής ομορφιάς και φυσικού θαλάσσιου πλούτου, την ποιοτική παραλία Δάφνη. Αξίζει να επισκεφτείτε μια από τις  παραλίες με μεγάλη οικολογική αξία, την παραλία Δάφνη, στις διακοπές και στα ταξίδια σας το καλοκαίρι στο νησί Ζάκυνθος.

Μπανάνα

Η παραλία Μπανάνα είναι η μεγαλύτερη παραλία που διαθέτει η Ζάκυνθος. Η παραλία Μπανάνα είναι μια πολύ οργανωμένη παραλία της Ζακύνθου όπου μπορείτε να απολαύσετε το μπάνιο σας αλλά και πολλές Δραστηριότητες στις καλοκαιρινές διακοπές σας.

Ζάκυνθος παραλία - Μπανάνα
Ζάκυνθος παραλία – Μπανάνα

Η Ζάκυνθος παρουσιάζει τη μεγαλύτερη παραλία της την παραλία μπανάνα. Η παραλία μπανάνα απέχει 15 χιλιόμετρα από την πόλη στη Ζάκυνθο και είναι μία από τις πιο γνωστές παραλίες στον νησί. Η παραλία είναι οργανωμένη με ξαπλώστρες, ομπρέλες, καφετέριες, ταβέρνες, μπαρ και parking για αυτοκίνητα. Επίσης η παραλία μπανάνα είναι ιδανική για οικογένειες και παιδιά, προσφέροντας ένα οργανωμένο περιβάλλον και πολύ καθαρά νερά.

Η παραλία μπανάνα είναι ιδανική για να απολαύσετε το μπάνιο και την ηλιοθεραπεία στις καλοκαιρινές σας διακοπές απολαμβάνοντας όλες τις ανέσεις.

Η Ζάκυνθος πραγματικά έχει να παρουσιάζει μερικές από τις καλύτερες παραλίες στην Ελλάδα όπως είναι η παραλία μπανάνα. Προτείνεται να επισκεφτείτε μια από τις πιο πιο οργανωμένες και γεμάτες δραστηριότητα παραλίες, την παραλία μπανάνα, στις διακοπές και στα ταξίδια σας το καλοκαίρι στο νησί Ζάκυνθος.

Αμπούλα

Η ειδυλλιακή παραλία Αμπούλα που διαθέτει η Ζάκυνθος είναι ιδανική για να απολαύσετε το μπάνιο σας στις καλοκαιρινές διακοπές σας στη Ζάκυνθο. Η παραλία Αμπούλα στη Ζάκυνθο έχει καθαρά μπλε νερά και υπέροχη θέα στο Ιόνιο.

Ζάκυνθος παραλία - Αμπούλα
Ζάκυνθος παραλία – Αμπούλα

Η παραλία Αμπούλα βρίσκεται 12 χιλιόμετρα από την πόλη στη Ζάκυνθο και είναι ανάμεσα στην παραλία Αλυκές και την παραλία Τσιλιβί. Η Ζάκυνθος διαθέτει ακόμα μια υπέροχη παραλία με καθαρά μπλε νερά και ειδυλλιακή θέα προς το ιόνιο και την Κεφαλονιά. Η παραλία Αμπούλα έχει άμμο και μικρές πετρούλες μέσα στη θάλασσα. Η παραλία Αμπούλα ενδείκνυται για ένα πολύ χαλαρό καλοκαιρινό μπάνιο σε ένα ήσυχο περιβάλλον και για μια ρομαντική βόλτα.  Επίσης μπορείτε να απολαύσετε τον καφέ σας στην καφετέρια, το ποτό σας στο μπαράκι και το φαγητό σας στη γραφική ελληνική ταβέρνα.

Η Ζάκυνθος σας προσφέρει μια από τις πιο όμορφες και γραφικές παραλίες στο νησί της Ζακύνθου, την παραλία Αμπούλα. Αξίζει να επισκεφτείτε μια από τις πιο όμορφες και γραφικές παραλίες, την παραλία Αμπούλα, στις διακοπές και στα ταξίδια σας το καλοκαίρι στο νησί Ζάκυνθος.

Αλυκανάς

Η παραλία αλκυανας είναι μια κοσμική και οργανωμένη παραλία που διαθέτει η Ζάκυνθος. Στην παραλία αλκυανας της Ζακύνθου θα κάνετε θαλάσσια σπορ και θα βρείτε πολλές καφετέριες και μπαράκια.

Ζάκυνθος παραλία - Αλκυανάς
Ζάκυνθος παραλία – Αλκυανάς

Η παραλία Αλυκανάς αποτελεί προέκταση της παραλίας Αλυκές και απέχει 16 χιλιόμετρα από την πόλη της Ζακύνθου. Η Ζάκυνθος σας προσφέρει ακόμα μια αμμώδη παραλία με πολύ καθαρά νερά στην οποία μάλιστα μπορείτε να αναπτύξετε πολλές δραστηριότητες καθώς είναι οργανωμένη και έχετε την ευκαιρία να κάνετε πολλά θαλάσσια σπορ. Επιπλέον η παραλία Αλυκανάς διαθέτει καφετέριες, μπαράκια, ταβέρνες και εστιατόρια για κάθε γούστο.

Η Ζάκυνθος σας δίνει την ευκαιρία να περάσετε υπέροχες καλοκαιρινές διακοπές, γεμάτες διασκέδαση σε σωστά οργανωμένες και καθαρές παραλίες όπως η παραλία Αλυκανάς. Αξίζει να επισκεφτείτε μια από τις καλά οργανωμένες παραλίες, την παραλία Αλυκανάς, στις διακοπές και στα ταξίδια σας το καλοκαίρι στο νησί Ζάκυνθος.

Κρυονέρι

Η Ζάκυνθος διαθέτει την παραλία Κρυονέρι δίπλα στην πολύ της Ζακύνθου. Η παραλία Κρυονέρι είναι προσιτή και ασφαλή για τα παιδία.

Ζάκυνθος παραλία - Κρυονέρι
Ζάκυνθος παραλία – Κρυονέρι

Η παραλία Κρυονέρι βρίσκεται ένα μόλις χιλιόμετρο από την πόλη στη Ζάκυνθο. Είναι μια πολύ προσιτή και ασφαλής παραλία για τα παιδιά εφόσον τα νερά είναι ρηχά και καθαρά. Επίσης υπάρχει πολύς χώρος και η παραλία Κρυονέρι είναι δίπλα σε γήπεδο τένις, παιδότοπο και μαγαζιά κάθε είδους για να προμηθευτείτε τα αναγκαία. Η παραλία Κρυονέρι αποτελεί ιδανική επιλογή εάν θέλετε να απολαύσετε το μπάνιο σας στις καλοκαιρινές σας διακοπές στο νησί πολύ κοντά στην πόλη της Ζακύνθου.
Η Ζάκυνθος σας προσφέρει μια πολύ προσιτή και οργανωμένη παραλία, την παραλία Κρυονέρι. Αξίζει να επισκεφτείτε μια από τις οικογενειακές και ασφαλείς παραλίες, την παραλία Κρυονέρι, στις διακοπές και στα ταξίδια σας το καλοκαίρι στο νησί Ζάκυνθος.

Πόρτο Ζόρο

Η παραλία Πόρτο Ζόρο συνδυάζει την πράσινη βλάστηση και τους τεράστιους βράχους στον περιβάλλοντα χώρο με αμμώδη παραλία και τα καθαρά νερά. Η Ζάκυνθος διαθέτει μοναδικές Παραλίες όπως η παραλία Πόρτο Ζόρο.

Ζάκυνθος παραλία - Πόρτο Ζόρο
Ζάκυνθος παραλία – Πόρτο Ζόρο

Η παραλία Πόρτο Ζόρο βρίσκεται 15 χιλιόμετρα από την πόλη της Ζακύνθου και είναι μια από τις πιο όμορφες παραλίες που έχει να επιδείξει η Ζάκυνθος. Η παραλία Πόρτο Ζόρο συνδυάζει την πλούσια καταπράσινη βλάστηση με μια υπέροχη αμμώδη παραλία με καθαρά νερά. Υπάρχουν ξαπλώστρες, ομπρέλες και parking για το αυτοκίνητο σας για να κάνουν το μπάνιο σας και τη διαμονή σας στην παραλία όσο πιο άνετη γίνεται.

Η Ζάκυνθος μας έχει συνηθίσει στα γραφικά τοπία με πολλές ιδιαίτερες ομορφιές και ένα τέτοιο δείγμα είναι και η παραλία Πόρτο Ζόρο η οποία χαρακτηρίζεται από τεράστιους βράχους στον περιβάλλοντα χώρο και από ένα βαθύ μπλε χΡώμα στη θάλασσα.

Η παραλία Πόρτο Ζόρο είναι ακόμα μια μοναδική παραλία που μας προσφέρει η Ζάκυνθος. Αξίζει να επισκεφτείτε μια από τις πιο γραφικές και με πλούσια βλάστηση παραλίες, την παραλία Πόρτο Ζόρο, στις διακοπές και στα ταξίδια σας το καλοκαίρι στο νησί Ζάκυνθος.

Πόρτο Κούκλα

Η Ζάκυνθος διαθέτει την παραλία Πόρτο Κούκλα. Η παραλία Πόρτο Κούκλα είναι μια αμμώδη, ρομαντική και πολύ οργανωμένη παραλία που μπορείτε να επισκεφτείτε στη Ζάκυνθο.

Ζάκυνθος παραλία - Πόρτο Κούκλα
Ζάκυνθος παραλία – Πόρτο Κούκλα

Η Ζάκυνθος διαθέτει μια φανταστική αμμώδη παραλία Πόρτο Κούκλα η οποία απέχει μόλις 9 χιλιόμετρα από την πόλη της Ζακύνθου. Πρόκειται για μια παρθένα παραλία με πλούσια φυσική ομορφιά όπου μπορούν οι επισκέπτες να απολαύσουν το μπάνιο τους το καλοκαίρι στη Ζάκυνθο, να κάνουν ηλιοθεραπεία στις ξαπλώστρες, να πάρουν τον καφέ τους στις καφετέριες και να δοκιμάσουν θαλασσινά εδέσματα στις ταβέρνες που βρίσκονται στην παραλία. Επίσης η παραλία Πόρτο Κούκλα μας δίνει μια υπέροχη θέα από το ηλιοβασίλεμα στη Ζάκυνθο.

Η Ζάκυνθος σας προσφέρει μια τέλεια οργανωμένη και πολύ όμορφη παραλία όπως η παραλία Πόρτο Κούκλα. Αξίζει να επισκεφτείτε μια από τις πιο οργανωμένες και όμορφες παραλίες, την παραλία Πόρτο Κούκλα, στις διακοπές και στα ταξίδια σας το καλοκαίρι στο νησί Ζάκυνθος.

Μαραθονήσι

Το Μαραθονήσι είναι ένα από τα μικρά νησιά που περιβάλλουν το νησί Ζάκυνθος. Το νησί Μαραθονήσι είναι προσβάσιμο με καραβάκι, έχει πολλές γραφικές Παραλίες και φιλοξενεί τη χελώνα καρέτα-καρέτα.

Ζάκυνθος - Μαραθονήσι
Ζάκυνθος – Μαραθονήσι

Η Ζάκυνθος έχει γύρο της μικρά ακατοίκητα νησιά όπως το νησί Μαραθονήσι το οποίο διαθέτει παραλίες με σπάνιο φυσικό πλούτο και θαλάσσια ζωή. Στο νησί Μαραθονήσι η Ζάκυνθος φιλοξενεί τις χελώνες καρέτα-καρέτα οι οποίες επισκέπτονται το Μαραθονήσι και αφήνουν τα αυγά τους στις αμμώδης παραλίες του νησιού. Το Μαραθονήσι βρίσκεται στην περιοχή Λαγανάς από όπου μπορείτε να πάρετε μικρά καραβάκια για να σας πάνε στο νησί. Επίσης καραβάκια που πάνε στο Μαραθονήσι ξεκινάνε και από την περιοχή κερί.

Το Μαραθονήσι δεν έχει καθόλου μαγαζιά και πριν πάτε καλό θα είναι να πάρετε μαζί σας όλα τα απαραίτητα για να απολαύσετε το μπάνιο σας στις γραφικές παραλίες του νησιού. Επίσης μπορείτε να κάνετε τη βόλτα σας και να ερευνήσετε τις δύο μεγάλες σπηλιές που βρίσκονται πάνω σε αυτό το μοναδικό νησί.
Η Ζάκυνθος σας προσφέρει μοναδικές παραλίες και φανταστικά μέρη που μπορείτε να επισκεφθείτε και να απολαύσετε το μπάνιο σας στις καλοκαιρινές διακοπές σας. Μια βόλτα στην παραλία στο Μαραθονήσι αποτελεί μοναδική εμπειρία. Προτείνεται να επισκεφτείτε μια από τις πιο φυσικές και με οικολογική αξία παραλίες, την παραλία Μαραθονήσι, στις διακοπές και στα ταξίδια σας το καλοκαίρι στο νησί Ζάκυνθος.

Μαραθία

Η παραλία Μαραθία είναι μια παραλία απόλυτης χαλάρωσης και σας την προσφέρει το νησί Ζάκυνθος. Η παραλία Μαραθία είναι δίπλα στο χωριό Κερί στη Ζάκυνθο.

Ζάκυνθος παραλία - Μαραθία
Ζάκυνθος παραλία – Μαραθία

Η Ζάκυνθος διαθέτει την παραλία Μαραθία που βρίσκεται κοντά στο χωριό κερί και απέχει 23 χιλιόμετρα από την πόλη της Ζακύνθου. Η παραλία Μαραθία στη Ζάκυνθο αποτελεί ιδανικό προορισμό για όποιον επιδιώκει την απόλυτη ησυχία εφόσον πρόκειται για μια πολύ ήρεμη παραλία που δεν έχει καθόλου μαγαζιά. Στην παραλία Μαραθία μπορείτε να απολαύσετε την απόλυτη ησυχία και χαλάρωση και να κάνετε την ηλιοθεραπεία και το μπάνιο σας κατά της καλοκαιρινές διακοπές σας. Η παραλία Μαραθία είναι στρωμένη με λεπτό βότσαλο και έχει πολύ καθαρά νερά.

Η Ζάκυνθος σας προσφέρει μια παραλία απόλυτης χαλάρωσης, την παραλία Μαραθία. Είναι μια καλή επιλογή να επισκεφτείτε μια από τις απομονωμένες και ήσυχες παραλίες, την παραλία Μαραθία, στις διακοπές και στα ταξίδια σας το καλοκαίρι στο νησί Ζάκυνθος.

Λιμνιώνας

Η παραλία Λιμνιώνας είναι χαρακτηριστικό δείγμα της φυσικής ομορφιάς που διαθέτει η Ζάκυνθος. Η παραλία Λιμνιώνας έχει βαθιά μπλε νερά και είναι ιδανική για καταδύσεις. Η Ζάκυνθος σας παρέχει μοναδικές εμπειρίες για τις καλοκαιρινές σας διακοπές στην παραλία Λιμνιώνας.

Ζάκυνθος παραλία - Λιμνιώνας
Ζάκυνθος παραλία – Λιμνιώνας

Η Ζάκυνθος χαρακτηρίζεται από τη φυσική της ομορφιά και η παραλία Λιμνιώνας αποτελεί χαρακτηριστικό δείγμα. Πρόκειται για ένα παρθένο φυσικό περιβάλλον κοντά στο χωριό Άγιος λέων και απέχει 25 χιλιόμετρα από την πόλη στη Ζάκυνθο. Η παραλία Λιμνιώνας έχει πολύ καθαρά και μπλε βαθιά νερά και είναι ιδανική για καταδύσεις. Η παραλία Λιμνιώνας είναι πετρώδης και μπορείτε να απολύσετε την ηλιοθεραπεία στις καλοκαιρινές διακοπές σας στη Ζάκυνθο, επάνω στις μεγάλες επίπεδες πέτρες που αντανακλούν το φώς του καλοκαιρινού ήλιου. Στην παραλία Λιμνιώνας υπάρχει χώρος για parking καθώς και μια γραφική ταβέρνα όπου μπορείτε να απολαύσετε φρέσκο ψάρι και θαλασσινές λιχουδιές.

Η Ζάκυνθος σας προσφέρει ακόμα μία πολύ γραφική και ιδιαίτερη παραλία για τις καλοκαιρινές διακοπές σας στο νησί, την παραλία Λιμνιώνας. Προτείνεται να επισκεφτείτε μια από πιο όμορφες παραλίες, την παραλία Λιμνιώνας, στις διακοπές και στα ταξίδια σας το καλοκαίρι στο νησί Ζάκυνθος.

Λίμνη Κεριού

Δίπλα στη λίμνη Κεριού βρίσκεται η παραλία Κεριού που είναι μια από τις πιο όμορφες και γραφικές Παραλίες που διαθέτει η Ζάκυνθος. Η λίμνη Κεριού χαρακτηρίζεται από τη φυσική ομορφιά της και αξίζει να την επισκεφτείτε στις καλοκαιρινές σας διακοπές στη Ζάκυνθο.

Ζάκυνθος Λίμνη Κεριού - Παραλία Κεριού
Ζάκυνθος Λίμνη Κεριού – Παραλία Κεριού

Η Ζάκυνθος διαθέτει ιδιαίτερο φυσικό πλούτο. Δίπλα στη λίμνη κεριού βρίσκεται η παραλία κεριού που είναι μια γραφική και μικρή παραλία με πολύ καθαρά νερά, η οποία περιβάλλεται από πολλά μαγαζιά όπως καφετέριες ταβέρνες και νυχτερινά μπαράκια.

Επίσης η παραλία κεριού φιλοξενεί και τη σχολή καταδύσεων όπου μπορείτε να κάνετε μαθήματα κατάδυσης απολαμβάνοντας τα κρυστάλλινα νερά και τον υπέροχο βυθό της παραλίας.

Η παραλία κεριού απέχει 21 χιλιόμετρα από την πόλη στη Ζάκυνθο και είναι μια προσιτή παραλία με ένα γραφικό μικρό λιμάνι. Η Ζάκυνθος έχει πολύ ιδιαίτερες παραλίες και η παραλία κεριού, δίπλα στη λίμνη κεριού είναι μια από αυτές τις μοναδικές παραλίες της Ζακύνθου. Αξίζει να επισκεφτείτε μια από τις γραφικές και φυσικές παραλίες, την παραλία κεριού, στις διακοπές και στα ταξίδια σας το καλοκαίρι στο νησί Ζάκυνθος.

Καλαμάκι

Η παραλία καλαμάκι είναι από τις πιο οργανωμένες αλλά και όμορφες Παραλίες που διαθέτει η Ζάκυνθος. Επισκεφτείτε την παραλία καλαμάκι για μπάνιο αλλά και για ρομαντική βόλτα στις καλοκαιρινές διακοπές σας στη Ζάκυνθο.

Ζάκυνθος παραλία - Καλαμάκι
Ζάκυνθος παραλία – Καλαμάκι

Η παραλία καλαμάκι αποτελεί προέκταση στην παραλία Λαγανά και απέχει 8 χιλιόμετρα από την πόλη στη Ζάκυνθο. Η παραλία καλαμάκι είναι στρωμένη με πλούσια λεπτή άμμο, έχει πεντακάθαρα γαλάζια νερά και την περιβάλλει ένα ειδυλλιακό τοπίο. Η Ζάκυνθος φιλοξενεί και σε αυτή την παραλία τη διάσημη και σπάνια χελώνα καρέτα-καρέτα.

Σε αυτή την παραλία της Ζακύνθου μπορείτε να κάνετε μια ρομαντική βόλτα το απόγευμα και να απολαύσετε ένα μοναδικό ηλιοβασίλεμα. Επίσης η  παραλία καλαμάκι διαθέτει πολύ καλές και οργανωμένες ταβέρνες όπου μπορείτε να απολαύσετε το φαγητό και το ποτό σας μέχρι πολύ αργά το βράδυ. Επιπλέον η παραλία διαθέτει και parking αυτοκινήτων.

Η παραλία καλαμάκι είναι ακόμα μία ρομαντική και μοναδική παραλία που διαθέτει η Ζάκυνθος. Αξίζει να επισκεφτείτε μια από γραφικές και ήσυχες παραλίες, την παραλία καλαμάκι, στις διακοπές και στα ταξίδια σας το καλοκαίρι στο νησί Ζάκυνθος.

Δροσιά

Η Ζάκυνθος διαθέτει την πλέον ήσυχη παραλία Δροσιά η οποία βρίσκεται δίπλα στην παραλία Αλυκές. Απολαύστε την ηρεμία της παραλίας Δροσιά στις καλοκαιρινές σας διακοπές στη Ζάκυνθο.

Ζάκυνθος παραλία - Δροσιά
Ζάκυνθος παραλία – Δροσιά

Η Ζάκυνθος σας παρέχει την απόλυτα ήσυχη παραλία. Η παραλία Δροσιά είναι η παραλία της Ζακύνθου όπου μπορείτε να απολαύσετε την ηλιοθεραπεία στις καλοκαιρινές σας διακοπές μακριά από την πολυκοσμία. Η παραλία Δροσιά βρίσκετε κοντά στις Αλυκές. Στην παραλία αυτή δεν θα βρείτε καθόλου τουρίστες και ενίοτε καθόλου κόσμο. Η παραλία Δροσιά είναι σκεπασμένη με λεπτό χαλίκι, έχει πολύ καθαρά νερά και ενδείκνυται για κολύμβηση.

Δίπλα στην παραλία Δροσιά βρίσκονται μικρές ταβέρνες όπου μπορείτε να απολαύσετε τον καφέ σας ή το φαγητό σας σε ένα πολύ ήσυχο και γραφικό περιβάλλον. Η Ζάκυνθος διαθέτει πολλές παραλίες όπου μπορείτε να βιώσετε την απόλυτη χαλάρωση και ηρεμία και ένα πολύ καλό δείγμα είναι η παραλία Δροσιά. Αξίζει να επισκεφτείτε μια από τις πολύ ωραίες παραλίες, την παραλία Δροσιά, στις διακοπές και στα ταξίδια σας το καλοκαίρι στο νησί Ζάκυνθος.

Μπούκα
Η παραλία Μπούκα είναι μια παραλία με λεπτή άμμο και κρυστάλλινα νερά. Η Ζάκυνθος διαθέτει και ήσυχες Παραλίες όπως η παραλία Μπούκα.

Ζάκυνθος παραλία - Μπούκα
Ζάκυνθος παραλία – Μπούκα

Η Ζάκυνθος διαθέτει και παραλίες όπως η παραλία Μπούκα που αποτελεί ιδανική επιλογή για όσους θέλουν να απολαύσουν μια πολύ ήσυχη παραλία χωρίς κόσμο. Η παραλία Μπούκα βρίσκεται κοντά στην πιο κοσμική παραλία τάβλι και είναι μια παραλία με λεπτή άμμο και κρυστάλλινα νερά. Επίσης η παραλία αυτή ενδείκνυται και για καταδύσεις ενώ διαθέτει πολύ ελεύθερο χώρο για όλους τους επισκέπτες της.

Η παραλία Μπούκα απέχει περίπου 8 χιλιόμετρα από την πόλη στη Ζάκυνθο και είναι μια παραλία ήσυχη, κοντινή και προσιτή. Η Ζάκυνθος σας προσφέρει πανέμορφες παραλίες σαν την παραλία Μπούκα όπου μπορείτε να απολαύσετε την ηλιοθεραπεία στις καλοκαιρινές σας διακοπές και να χαρείτε ιδιωτικές και ρομαντικές στιγμές στο νησί της Ζακύνθου. Αξίζει να επισκεφτείτε μια από τις πιο αξιόλογες παραλίες, την παραλία Μπούκα, στις διακοπές και στα ταξίδια σας το καλοκαίρι στο νησί Ζάκυνθος.

Άγιος Σωστής
Η παραλία Άγιος Σώστης σας δίνει τη δυνατότητα να νοικιάσετε σκάφος και να πάτε εκδρομή στα μοναδικά Αξιοθέατα που προσφέρει η Ζάκυνθος.

Ζάκυνθος παραλία - Άγιος Σώστης
Ζάκυνθος παραλία – Άγιος Σώστης

Η Ζάκυνθος προσφέρει παραλίες που συνδυάζουν την ηρεμία με τις μοναδικές εμπειρίες όπως η παραλία Άγιος Σώστης. Σε αυτή την παραλία μπορείτε να απολαύσετε την ηλιοθεραπεία σε ένα γαλήνιο περιβάλλον με γραφικό τοπίο. Επίσης σας παρέχει τη δυνατότητα για ενοικίαση σκάφους αλλά και εκδρομές για να δείτε μοναδικά αξιοθέατα όπως η θαλάσσια χελώνα. Η παραλία Άγιος Σώστης βρίσκεται πολύ κοντά στην παραλία Λαγανάς. Εάν μένετε στην περιοχή Λαγανά τότε η παραλία Άγιος Σώστης είναι μια πολύ καλή επιλογή και συνδυάζει πολλές δραστηριότητες.

Το νησάκι Άγιος Σώστης συνδέεται με την παραλία και διαθέτει ένα από τα πιο δημοφιλή καλοκαιρινά κλαμπ για τη νυχτερινή σας διασκέδαση.

Η Ζάκυνθος σας παρέχει πολλές επιλογές για τις καλοκαιρινές σας διακοπές και μοναδικές παραλίες όπως είναι η παραλία Άγιος Σώστης. Προτείνεται να επισκεφτείτε την παραλία Άγιος Σώστης στις διακοπές και στα ταξίδια σας το καλοκαίρι στο νησί Ζάκυνθος.

Αμμούδι

Η Ζάκυνθος παρουσιάζει την παραλία Αμμούδι. Η παραλία Αμμούδι είναι μια ήσυχη και οργανωμένη παραλία, με φυσική ομορφιά και ιδανική για καταδύσεις.

Ζάκυνθος παραλία - Αμμούδι
Ζάκυνθος παραλία – Αμμούδι

Η παραλία Αμμούδι είναι μια ήσυχη παραλία με πολύ πλούσια ποικιλία από ψάρια και θαλάσσια ζωή και αυτό την κάνει ιδανική για καταδύσεις και για ελεύθερη κατάδυση. Μπορείτε επίσης να απολαύσετε το μπάνιο σας στις καλοκαιρινές διακοπές σας σε ένα ήρεμο και γαλήνιο περιβάλλον.

Η παραλία αμούδι απέχει περίπου 16 χιλιόμετρα από την πόλη στη Ζάκυνθο και αποτελεί την προέκταση από τις παραλίες Αλυκές και Αλυκανάς. Η παραλία αμούδι είναι μια αμμώδης παραλία με πολύ καθαρά νερά, γραφική και ήσυχη ενώ έχετε τη δυνατότητα να απολαύσετε τον καφέ σας ή το φαγητό σας στις ταβέρνες και τα μπαράκια που βρίσκονται κοντά στην παραλία.

Η Ζάκυνθος σας προσφέρει μια από τις πιο ωραίες και ποιοτικές παραλίες, την εξαιρετική παραλία αμούδι που είναι ακόμα μια άθικτη παραλία με φυσική ομορφιά για να απολαύσετε το μπάνιο σας στις καλοκαιρινές σας διακοπές.

Αργάσι

Η παραλία Αργάσι είναι άλλη μια μοναδική και πολύ Δημοφίλης παραλία που διαθέτει η Ζάκυνθος. Η παραλία Αργάσι παρέχει πολλές οργανωμένες θαλάσσιες Δραστηριότητες, θαλάσσια αθλήματα και ανέσεις.

Ζάκυνθος παραλία - Αργάσι
Ζάκυνθος παραλία – Αργάσι

Η Ζάκυνθος διαθέτει και την κοσμική οργανωμένη παραλία Αργάσι η οποία βρίσκεται νότιο-ανατολικά της Ζακύνθου, στην ομώνυμη περιοχή. Η παραλία Αργάσι είναι μια από τις πιο ωραίες και ενδιαφέρουσες παραλίες στη Ζάκυνθο. Η παραλία είναι αμμώδης και έχει πολλές σπηλιές για να εξερευνήσετε, ενώ σας δίνει τη δυνατότητα να εξασκηθείτε και στα θαλάσσια αθλήματα. Η περιοχή έγινε γρήγορα μια από τις πιο δημοφιλής στο νησί προσφέροντας πολλές επιλογές από μαγαζιά, κλαμπ, εστιατόρια, μπαρ και παραδοσιακές ελληνικές ταβέρνες. Κοντά στην συγκεκριμένη περιοχή υπάρχει γήπεδο μίνι γκολφ, ένα διασκεδαστικό κάστρο, καθώς και μία φάρμα ζώων.

Η παραλία Αργάσι είναι πραγματικά μια πολύ οργανωμένη παραλία όπου μπορεί ο επισκέπτης να απολαύσει πολλές δραστηριότητες μέσα και έξω από τη θάλασσα. Και φυσικά  ολόκληρη η Ζάκυνθος και οι παραλίες της έχουν πάντα πολύ καθαρά νερά. Προτείνεται να επισκεφτείτε την παραλία Αργάσι στις διακοπές και στα ταξίδια σας το καλοκαίρι στο νησί Ζάκυνθος.

Άγιος Νικόλαος

Ο Άγιος Νικόλαος είναι πολύ κοσμική και οργανωμένη παραλία. Η Ζάκυνθος διαθέτει πολύ μεγάλες και κοσμοπολίτικες Παραλίες όπως η παραλία Άγιος Νικόλαος.

Ζάκυνθος παραλία - Άγιος Νικόλαος
Ζάκυνθος παραλία – Άγιος Νικόλαος

Η Ζάκυνθος διαθέτει κοσμικές παραλίες όπως η παραλία Άγιος Νικόλαος η οποία είναι μια πολύ δημοφιλής παραλία στη περιοχή του βασιλικού. Η παραλία Άγιος Νικόλαος προσφέρει μεγάλη ποικιλία από θαλάσσια αθλήματα και θαλάσσιες δραστηριότητες. Στον περιβάλλοντα χώρο υπάρχει ένα παραθαλάσσιο εστιατόριο και ένα μπαρ.

Η παραλία Άγιος Νικόλαος είναι από τις οργανωμένες παραλίες και εκεί θα βρείτε ομπρέλες και ξαπλώστρες και θα έχετε τη δυνατότητα να διασκεδάσετε και να απολαύσετε θαλάσσια παιχνίδια όπως το beach volley. Αξίζει να επισκεφτείτε την παραλία Άγιος Νικόλαος στις διακοπές και στα ταξίδια σας το καλοκαίρι στο νησί Ζάκυνθος.

Πόρτο Βρώμη

Η Ζάκυνθος έχει ιδανικές Παραλίες για χαλάρωση όπως η παραλία Πόρτο Βρώμη. Η παραλία συνδυάζει το ήσυχο περιβάλλον και το γραφικό τοπίο.

Ζάκυνθος παραλία - Πόρτο Βρώμη
Ζάκυνθος παραλία – Πόρτο Βρώμη

Η παραλία Πόρτο βρώμη είναι άλλη μία εκπληκτική παραλία της Ζακύνθου, η οποία διατηρεί το άρωμα της ελληνικής παράδοσης και έχει μια ήρεμη ατμόσφαιρα, ιδανική για όποιον επιθυμεί να χαλαρώσει. Οι μεγάλοι βράχοι που περιστοιχίζουν την παραλία Πόρτο βρώμη σας δίνουν την αίσθηση της ηρεμίας και της απομόνωσης. Στον περιβάλλοντα χώρο υπάρχουν μερικές ταβέρνες και μπαρ, τα οποία έχουν άνετο και φιλικό περιβάλλον και συγκεντρώνουν αρκετό κόσμο.

Η παραλία Πόρτο βρώμη είναι από τις καλά οργανωμένες παραλίες και εκεί θα βρείτε ενοικιαζόμενες βάρκες και ποδήλατα στην παραλία καθώς και καραβάκια που σας πηγαίνουν από την παραλία Πόρτο βρώμη σε αξιοθέατα όπως οι μπλε σπηλιές και στη διάσημη παραλία Ναυάγιο.

Η παραλία Πόρτο βρώμη απέχει 22 χιλιόμετρα από την πόλη στη Ζάκυνθο. Η Ζάκυνθος παρέχει ιδανικές παραλίες για χαλάρωση όπου μάλιστα μπορείτε να περάσετε και ολόκληρη τη μέρα στις διακοπές σας. Χαρακτηριστική παραλία που συνδυάζει αυτά τα χαρακτηριστικά είναι η παραλία Πόρτο βρώμη. Αξίζει να επισκεφτείτε την παραλία Πόρτο βρώμη στις διακοπές και στα ταξίδια σας το καλοκαίρι στο νησί Ζάκυνθος.

Αλυκές
Η Ζάκυνθος διαθέτει πολύ οργανωμένες Παραλίες όπως η παραλία Αλυκές. Σε αυτή την παραλία μπορεί ο επισκέπτης να βρει όλες τις ανέσεις.

Ζάκυνθος - Αλυκές
Ζάκυνθος – Αλυκές

Η παραλία Αλυκές βρίσκεται στη βόρεια πλευρά της Ζακύνθου και είναι από τις καλύτερες παραλίες στο νησί. Είναι ιδανική για οικογένειες καθώς έχει πλούσια άμμο και ρηχά νερά είναι οργανωμένη με ξαπλώστρες και ομπρέλες για ενοικίαση και μεγάλη ποικιλία από μπαρ, εστιατόρια και ταβέρνες. Το κέντρο των αλυκών είναι πίσω από την παραλία, εκεί υπάρχουν μαγαζιά, σούπερ μάρκετ, εστιατόρια και ταβέρνες.

Μία από τις καλύτερες και πιο οργανωμένες παραλίες που διαθέτει η Ζάκυνθος είναι η παραλία Αλυκές. Αξίζει να επισκεφτείτε την παραλία Αλυκές στις διακοπές και στα ταξίδια σας το καλοκαίρι στο νησί Ζάκυνθος.

Πόρτο Ρώμα

Η παραλία Πόρτο Ρώμα είναι μια ήρεμη και ρομαντική παραλία. Η Ζάκυνθος αποτελεί ιδανικό προορισμό για ρομαντικές διακοπές και έχει πολλές γραφικές και ήσυχες Παραλίες όπως η παραλία Πόρτο Ρώμα.

Ζάκυνθος - Πόρτο Ρώμα
Ζάκυνθος – Πόρτο Ρώμα

Η παραλία Πόρτο Ρώμα βρίσκεται 18 χιλιόμετρα από την πόλη στη Ζάκυνθο και διαθέτει ένα μικρό λιμάνι για να φιλοξενήσει το σκάφος σας. Στην παραλία Πόρτο Ρώμα θα βρείτε ομπρέλες και ξαπλώστρες, καφετέριες, μπαράκια και γραφικές ταβέρνες που σερβίρουν φρέσκα θαλασσινά εδέσματα. Η πλούσια άμμος,  τα καθαρά νερά, το γραφικό τοπίο και η καλή οργάνωση είναι χαρακτηριστικά της παραλίας Πόρτο Ρώμα. Η παραλία Πόρτο Ρώμα είναι μια από τις οργανωμένες αλλά και ποιοτικές παραλίες της Ζακύνθου.

Η Ζάκυνθος διαθέτει ακόμα μια ποιοτική, γραφική και καλά οργανωμένη παραλία, όπως είναι η παραλία Πόρτο Ρώμα που αξίζει να επισκεφθείτε στις καλοκαιρινές σας διακοπές.

Μακρύς Γιαλός

Η Ζάκυνθος διαθέτει γραφικές Παραλίες όπως η παραλία μακρύς Γιαλός η οποία χαρακτηρίζεται από τα καθαρά νερά και το ήσυχο περιβάλλον.

Ζάκυνθος Παραλίες - Μακρύς Γιαλός
Ζάκυνθος Παραλίες – Μακρύς Γιαλός

Η παραλία μακρύς γιαλός βρίσκεται βόρεια της Ζακύνθου και απέχει από την χώρα περίπου 25χλμ. Αυτή η παραλία δεν είναι κατάλληλη για οικογένειες που έχουν μικρά παιδιά καθώς τα νερά της είναι βαθιά, αλλά είναι ιδανική για αυτούς που θέλουν να πάνε κάπου ήσυχα να απολαύσουν τον καλοκαιρινό ήλιο. Αποτελεί βέβαια μια ήσυχη παραλία με καθαρά κρυστάλλινα νερά και γραφικό τοπίο.

Η Ζάκυνθος διαθέτει πολύ όμορφες και γραφικές παραλίες όπως η παραλία μακρύς γιαλός. Προτείνεται να επισκεφτείτε την παραλία μακρύς γιαλός για να απολαύσετε το μπάνιο και την ηλιοθεραπεία σε ένα ήσυχο και ασφαλές περιβάλλον στις καλοκαιρινές διακοπές σας στο νησί.

Τσιλιβί

Η παραλία Τσιλιβί είναι η πλέον ασφαλής παραλία για παιδία εφόσον έχει ρηχά νερά και είναι αμμώδης. Η Ζάκυνθος διαθέτει Παραλίες με βραβείο μπλε σημαίας όπως η παραλία Τσιλιβί.

Ζάκυνθος - Τσιλιβί
Ζάκυνθος – Τσιλιβί

Η παραλία στο Τσιλιβί είναι μια μεγάλη αμμώδης παραλία ασφαλής για τα παιδιά καθώς έχει ρηχά καθαρά νερά. Η παραλία στο Τσιλιβί έχει καθαρά νερά, γεγονός που αποδεικνύεται άλλωστε και από το διεθνές βραβείο της μπλε σημαίας το οποίο δίνετε σε όσες παραλίες ικανοποιούν τα ακριβή και αυστηρά κριτήρια. Σε αυτή τη παραλία μπορείτε να κάνετε θαλάσσια αθλήματα, ενώ στον περιβάλλοντα χώρο υπάρχουν διάφορα μπαρ και εστιατόρια.

Η Ζάκυνθος έχει πολλές εξαιρετικές παραλίες με καθαρά νερά και εξωτική ομορφιά και χαρακτηριστικό δείγμα είναι η παραλία Τσιλιβί. Αξίζει να επισκεφτείτε την παραλία Τσιλιβί στις διακοπές και στα ταξίδια σας το καλοκαίρι στην Ζάκυνθο.

Γέρακας

Η Ζάκυνθος φιλοξενεί τη χελώνα καρέτα-καρέτα στην παραλία Γέρακας η οποία θεωρείται ως η καλύτερη παραλία στη Ζάκυνθο.

Ζάκυνθος - Γέρακας
Ζάκυνθος – Γέρακας

Η παραλία γέρακας συχνά χαρακτηρίζεται ως η καλύτερη παραλία της Ζακύνθου. Πρόκειται ουσιαστικά για έναν μεγάλο κόλπο με χρυσή αμμουδιά, ρηχά ασφαλή νερά και χαμηλούς βράχους που δίνουν στην παραλία προστασία και αίσθηση απομόνωσης. Αυτή η παραλία δεν είναι αγαπητή μόνο από τους ανθρώπινους επισκέπτες, αλλά επίσης και η θαλάσσια χελώνα καρέτα-καρέτα γεννά τα αυγά της εκεί. Η Ζάκυνθος είναι νησί σπάνιας φυσικής ομορφιάς και η παραλία γέρακας είναι μέρος του εθνικού θαλάσσιου πάρκου. Οι επισκέπτες στην παραλία πρέπει να είναι προσεκτικοί ώστε να μην διαταράσσουν τα αυγά της χελώνας. Τα θαλάσσια αθλήματα δεν είναι διαθέσιμα σε αυτή τη παραλία για την προστασία της χελώνας.

Η Ζάκυνθος διαθέτει θαλάσσιο πλούτο και εξαιρετικό φυσικό περιβάλλον και ένα χαρακτηριστικό δείγμα αποτελεί η παραλία γέρακας, η οποία είναι μια από τις καλύτερες παραλίες στο νησί και σε όλη την Ελλάδα. Στην παραλία αυτή μπορείτε να απολαύσετε το κολύμπι και την ηλιοθεραπεία στις διακοπές και στα ταξίδια σας στο νησί.

Λαγανάς

Η παραλία Λαγανάς είναι μια διάσημη και κοσμική παραλία. Η Ζάκυνθος έχει πολύ οργανωμένες Παραλίες όπως η παραλία Λαγανάς.

Ζάκυνθος Παραλίες - Λαγανάς
Ζάκυνθος Παραλίες – Λαγανάς

Η παραλία Λαγανάς είναι η πιο γνωστή παραλία στο νησί. Βρίσκετε στον ομώνυμο οικισμό και απέχει περίπου 9χλμ από την πόλη της Ζακύνθου. Η αμμώδης παραλία Λαγανάς με μήκος πάνω από 9 χιλιόμετρα είναι μια από τις μεγαλύτερες παραλίες στην Ελλάδα. Η παραλία διαθέτει αναψυκτήρια, ταβέρνες, μπαρ και ότι θα μπορούσατε να χρειαστείτε στη διάρκεια του μπάνιου σας. Το κέντρο της περιοχής είναι σε πολύ μικρή απόσταση.

Ζάκυνθος - Διακοπές στην παραλία Λαγανάς
Ζάκυνθος – Διακοπές στην παραλία Λαγανάς

Η Ζάκυνθος και η παραλία Λαγανάς είναι το ιδανικό μέρος για οικογένειες, ζευγάρια και νέους που θέλουν να διασκεδάσουν και να περάσουν αξέχαστες διακοπές με μαγικές νύχτες. Η παραλία Λαγανάς προτείνεται να την επισκεφτείτε στις καλοκαιρινές διακοπές και στα ταξίδια σας στο νησί.

 

 

 

Ναυάγιο

Η παραλία Ναυάγιο είναι μια από τις πιο διάσημες Παραλίες στον κόσμο και η Ζάκυνθος διαθέτει από τις πλέον όμορφες και μοναδικές Παραλίες της Ελλάδος.

Ζάκυνθος - παραλία Ναυάγιο
Ζάκυνθος – παραλία Ναυάγιο

Η παραλία Ναυάγιο είναι αναμφισβήτητα η διασημότερη παραλία της Ζακύνθου. Η Ζάκυνθος μπορεί να υπερηφανεύεται για μια από τις πλέον διάσημες παραλίες στον κόσμο. Η παραλία Ναυάγιο είναι το σήμα κατατεθέν της Ζακύνθου, για αυτό και η φωτογραφία της έχει κάνει το γύρω του κόσμο. Πρόκειται για μια παραλία με ψιλό βότσαλο η οποία βρίσκεται βορειοδυτικά του νησιού. Πρόσβαση μόνο με εκδρομικά καΐκια από τον άγιο Νικόλαο.
Το όνομα της παραλίας Ναυάγιο οφείλεται στο ακτοπλοϊκό που μετέφερε λαθραία τσιγάρα και ποτά και το οποίο ναυάγησε και καταστράφηκε στην παραλία ως αποτέλεσμα της καταδίωξης του από το ελληνικό ναυτικό, αλλά και του κακού καιρού που υπήρχε στη περιοχή.

Η παραλία Ναυάγιο στο νησί Ζάκυνθος αποτελεί μαγικό προορισμό για τις καλοκαιρινές διακοπές στην Ελλάδα. Το Ναυάγιο είναι μια από τις πιο ωραίες παραλίες στην Ελλάδα και στον κόσμο και αποτελεί ιδανικό προορισμό το καλοκαίρι στις διακοπές και στα ταξίδια σας στη Ζάκυνθο.

Γαλάζιες Σπηλιές

Οι Γαλάζιες Σπηλιές είναι ένα από τα εκπληκτικά Αξιοθέατα που διαθέτει η Ζάκυνθος. Το γαλάζιο χΡώμα της θάλασσας της Ζακύνθου καθρεπτίζεται στις σπηλιές δημιουργώντας ένα εκπληκτικό θέαμα.

Ζάκυνθος - Γαλάζιες Σπηλιές
Ζάκυνθος – Γαλάζιες Σπηλιές

Η Ζάκυνθος παρουσιάζει εκπληκτικά αξιοθέατα όπως οι Γαλάζιες Σπηλιές. Ένα εντυπωσιακό φυσικό αξιοθέατο , που προσελκύει κάθε χρόνο μεγάλο αριθμό επισκεπτών. Ανακαλύφθηκαν το 1897 και βρίσκονται στην βορειοανατολική πλευρά του ακρωτηρίου σκηνίτη. Το όνομα τους προέρχεται από το έντονο γαλάζιο χΡώμα των νερών τους. Η μεγαλύτερη από τις Γαλάζιες Σπηλιές είναι το Κυανό Σπήλαιο. Η ξενάγηση γίνεται με εκδρομικά καΐκια και η καλύτερη ώρα για επίσκεψη είναι τις πρωινές ώρες, με τις αντανακλάσεις που δημιουργούνται στα τοιχώματα των σπηλαίων από τις ακτίνες του ήλιου, να δημιουργούν όμορφους χρωματισμούς στα νερά.

Οι Γαλάζιες Σπηλιές είναι ένα δείγμα της ιδιαίτερης φυσικής ομορφιάς που χαρακτηρίζει το νησί Ζάκυνθος και ένα από το πιο όμορφα αξιοθέατα φυσικής ομορφιάς στην Ελλάδα. Οι Γαλάζιες Σπηλιές είναι ένα από τα αξιοθέατα που αξίζει να επισκεφτείτε στις διακοπές και στα ταξίδια Ζάκυνθο το καλοκαίρι.

Scroll to Top