Σαλαμίνα – Δραστηριότητες

 

Στο νησί Σαλαμίνα υπάρχουν πολλές δραστηριότητες που μπορεί να αναπτύξει ο επισκέπτης στις διακοπές του στο νησί. Οι δραστηριότητες περιλαμβάνουν περίπατο σε όμορφα δάση, θαλάσσια σπορ, καταδύσεις και πολλά αλλά.

Δραστηριότητες στη Σαλαμίνα
Δραστηριότητες στη Σαλαμίνα

Είναι πολλές οι δραστηριότητες που μπορεί να έχουν οι επισκέπτες στο νησί Σαλαμίνα. Στη Σαλαμίνα υπάρχουν δύο όμορφα πευκόφυτα δάση. Το ένα είναι το δάσος της φανερωμένης που βρίσκεται στη βορειοδυτική πλευρά του νησιού και ενδείκνυται για περπάτημα και κάμπινγκ και το άλλο το δάσος των Κανακιών που βρίσκεται στη νότια  πλευρά του νησιού και είναι ο μεγαλύτερος πνεύμονας πρασίνου της δυτικής αττικής. Το δάσος αυτό προσφέρεται για κάμπινγκ και υπάρχουν διαδρομές για ποδήλατα βουνού όπου διεξάγονται και αγώνες από το γυμναστικό ναυτικό όμιλο «Σαλαμίνα».

Επίσης το καλοκαίρι οι επισκέπτες στη Σαλαμίνα μπορούν να απολαύσουν τη θάλασσα και τις διακοπές τους στο νησί, κάνοντας πολλά θαλάσσια σπόρ. Επίσης οι δραστηριότητες που μπορεί να αναπτύξει κανείς στη Σαλαμίνα περιλαμβάνουν το ψάρεμα αλλά και την κατάδυση στα καθαρά νερά και το βυθό της θάλασσα που περιβάλλει το νησί.

Scroll to Top