Πόρος – Παραλίες

Ο Πόρος διαθέτει παραλίες μοναδικής ομορφιάς όπως το μικρό νεώριο, το λιμανάκι αγάπης, το, το μοναστήρι, την παράλια και τις πανέμορφες παραλίες Πλάκα και Αλυκές στο διάσημο Λεμονοδάσος, που μπορείτε να επισκεφτείτε στις καλοκαιρινές διακοπές.

Πέρλια

Ο Πόρος διαθέτει την πολύ ήσυχη παράλια Πέρλια η όποια βρίσκεται σε μια πολύ γραφική περιοχή με τουριστικά συγκροτήματα, ενοικιαζόμενα δωμάτια και παραδοσιακές ψαροταβέρνες.

Πόρος - παράλια Πέρλια
Πόρος – παράλια Πέρλια

Στο νησί Πόρος βρίσκεται η όμορφη και ήσυχη παραλία Πέρλια η οποία είναι απέναντι από το προγυμναστήριο και πολύ κοντά στην πόλη του πόρου. Η παραλία Πέρλια είναι μια γραφική παραλία όπου μπορείτε να απολαύσετε το μπάνιο και την ηλιοθεραπεία στις καλοκαιρινές σας διακοπές, σε ένα ήσυχο και χαλαρωτικό περιβάλλον. Επίσης γύρω απο την παραλία υπαρχουν παραδοσιακές ψαροταβέρνες όπου μπορείτε να δοκιμάσετε φρέσκα θαλασσινά εδέσματα. Η παραλία Πέρλια είναι μια από τις γραφικές και ήσυχες παραλίες στον Πόρο.

Στην ευρύτερη περιοχή υπάρχουν πολύ ωραία συγκροτήματα με ενοικιαζόμενα διαμερίσματα. Εύκολα μπορείτε να βρείτε καταλύματα  με υπέροχη θέα και ήσυχο περιβάλλον. Η παραλία Πέρλια στο νησί Πόρος αποτελεί ιδανικό προορισμό για οικογενειακές διακοπές και για όσους θέλουν να απολαύσουν τις καλοκαιρινές διακοπές τους σε ένα οργανωμένο τουριστικά, ήρεμο και ποιοτικό περιβάλλον.

Λιμανάκι αγάπης

Ο Πόρος διαθέτει το λιμανάκι της αγάπης που είναι μια παράλια η όποια αποτελεί τον ιδανικό προορισμό για μια ρομαντική βόλτα, για μπάνιο στα κρυστάλλινα νερά και για χαλάρωση κάτω από τα καταπράσινα πεύκα.

Πόρος - παράλια Λιμανάκι Αγάπης
Πόρος – παράλια Λιμανάκι Αγάπης

Στο νησί Πόρος μια από τις πιο δημοφιλής παραλίες είναι η παραλία το λιμανάκι της αγάπης. Απο το όνομα της παραλίας είναι φανερό ότι πρόκειτε για ένα πολύ ρομαντικό μέρος όπου μπορεί κανείς να απολαύσει το πράσινο αλλά και τα γαλαζοπράσινα νερά κάνοντας μπάνιο σε μιά υπέροχη παραλία που τα πεύκα φτάνουν κυριολεκτικά στη θάλασσα.

Το λιμανάκι της αγάπης στο νησί Πόρος είναι ένας ιδανικός προορισμός για μια ρομαντική βόλτα και για να απολαύσει κανείς την ηρεμία και τη γαλήνη κολυμπώντας στα κρυστάλλινα νερά και χαλαρώνοντας κάτω απο τα καταπράσσινα πεύκα στην παραλία.

Η παραλία το λιμανάκι της αγάπης είναι μια από τις πιο όμορφες και γραφικές παραλίες που θα μπορούσατε να επισκεφτείτε στις καλοκαιρινές διακοπές σας.

Μικρό Νεώριο

Η παράλια μικρό Νεώριο στο νησί Πόρος είναι μια από τις πιο όμορφες παραλίες. Το μικρό Νεώριο είναι μια υπέροχη αμμώδη παράλια σε ένα πευκόφυτο φυσικό περιβάλλον με ποιοτική τουριστική οργάνωση.

Πόρος - παράλια μικρό Νεώριο
Πόρος – παράλια μικρό Νεώριο

Η παραλία μικρό Νεώριο στο νησί Πόρος είναι μια οργανωμένη, όμορφη και αμμουδερή παραλία. Το νεώριο είναι μια από τις πιο ωραίες αμμουδιές και παραλίες του πόρου. Η παραλία βρίσκεται στα δυτικά του νησιού και είναι γεμάτη πεύκα τα οποία φθάνουν μέχρι τη θάλασσα.  Το καταπράσσινο τοπίο και η τέλεια αμμουδερή παραλία κυριαρχούν στο μικρό Νεώριο.

Στη παραλία μικρό νεώριο υπάρχουν ξενοδοχεία, ενοικιαζόμενα δωμάτια, εστιατόρια και supermarket. Πρόκειται για πολυ οργανωμένη, ποιοτική τουριστική περιοχή. Επίσης σε αυτή την παραλία υπάρχει και σχολή για θαλάσσιο σκι, χώρος για water polo αλλά ένα πολύ ωραίο κλαμπ για τη βραδινή διασκέδαση σας.

Η παραλία μικρό νεώριο στο νησί Πόρος είναι μια υπέροχη αμμώδη παραλία, σε μια τουριστική περιοχή μεγάλης φυσικής ομορφιάς. Η παραλία αυτή αποτελεί ιδανικό προορισμό για τις καλοκαιρινές διακοπές στον Πόρο και συνδυάζει τη φυσική ομορφιά, τις καλοκαιρινές δραστηριότητες, τη διασκέδαση αλλά και τα καθαρά νερά και την όμορφη παραλία.

Βαγιώνια

Το νησί Πόρος στο βόρειο μέρος του έχει την παράλια Βαγιώνια, η όποια είναι μια όμορφη αμμώδη και οργανωμένη παράλια. Η παράλια Βαγιώνια είναι ιδανική για ήρεμες διακοπές αλλά και υποβρύχιο ψάρεμα.

Πόρος - Βαγιώνια
Πόρος – Βαγιώνια

Ο Πόρος στο βόρειο τμήμα του νησιού έχει την παραλία Βαγιώνια, η οποία είναι μια οργανωμένη παραλία με άμμο και βότσαλο. Η παραλία Βαγιώνια προσφέρεται για ήρεμες διακοπές και για κάθε είδους ψάρεμα, ειδικά για υποβρύχιο ψάρεμα. Στην παραλία Βαγιώνια οι επισκέπτες μπορούν να κολυμπήσουν στα πολύ καθαρά νερά, να απολαύσουν την ηρεμία και τη χαλάρωση και να κάνουν ηλιοθεραπεία στη όμορφη αμμώδη παραλία.

Ο Πόρος στην παραλία Βαγιώνια φιλοξενεί ένα μοναδικό αξιοθέατο, τη βυθισμένη πολιτεία.  Στο βυθό μάλιστα διακρίνονται ακόμη πλακόστρωτοι δρόμοι και θεμέλια από αρχαίες κατοικίες. Μια βόλτα στον καθαρό και πολύ ενδιαφέρον βυθό της παραλίας Βαγιώνια αποτελεί μια μοναδική εμπειρία. Η παραλία Βαγιώνια αποτελεί μια από τις πιο ενδιαφέρουσες παραλίες που μπορεί να επισκευθεί κανείς κατά τις καλοκαιρινές του διακοπές στο νησί Πόρος.

Μοναστήρι

Ο Πόρος διαθέτει την παράλια Μοναστήρι η όποια είναι από τις πλέον ήρεμες παραλίες, πολύ γραφική, με καθαρά νερά και σε ένα γεμάτο πεύκα φυσικό περιβάλλον.

Πόρος - Μοναστήρι
Πόρος – Μοναστήρι

Ο Πόρος στα ανατολικά του νησιού διαθέτει μια απο τις πιο όμορφες παραλίες του, την υπέροχη παραλία μοναστήρι. Πρόκειται για μία ήσυχη, οργανωμένη πλαζ με πεντακάθαρα νερά και γραφικά ταβερνάκια. Βρίσκεται κάτω από το λόφο που είναι κτισμένο το διάσημο μοναστήρι του νησιού, δίπλα σε πευκόφυτο δάσος και πολυτελή ξενοδοχεία. Η παραλία μοναστήρι είναι ιδανική για οικογενειακές και ρομαντικές καλοκαιρινές διακοπές.

Επιπλέον η παραλία μοναστήρι συνδυάζει ομορφιά και κοσμικότητα, προσφέρεται για θαλάσσια σπόρ αλλά και υποβρύχιο ψάρεμα στον πολύ καθαρό και πλούσιο βυθό της θάλασσας. Ο Πόρος διαθέτει από τις πιο όμορφες παραλίες και η παραλία μοναστήρι είναι μια από αυτές.

Ασκέλι

Η παράλια Ασκέλι είναι μια από τις πιο διάσημες παραλίες που διαθέτει ο Πόρος. Η παράλια Ασκέλι είναι πολύ οργανωμένη και παρέχει πολλές ανέσεις και δραστηριότητες.

Πόρος - Ασκέλι
Πόρος – Ασκέλι

Η παραλία Ασκέλι βρίσκεται λίγα χιλιόμετρα βορειοανατολικά του λιμανιού και είναι μια πολύ όμορφη παραλία και ίσως η πιο διάσημη παραλία από τις παραλίες που έχει να παρουσιάσει το νησί  Πόρος. Στην παραλία Ασκέλι θα βρείτε ομπρέλες και ξαπλώστρες, αρκετά μαγαζιά, μπαράκια, εστιατόρια και ταβέρνες. Επίσης στην παραλία θα απολαύσετε θαλάσσια σπορ κατά τις καλοκαιρινές σας διακοπές στον πόρο.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι η οργανωμένη παραλία έχει γήπεδο beach volley. Επίσης στην παραλία υπάρχουν πολλά μπαράκια που προσφέρουν πολύ ζωντανή νυχτερινή διασκέδαση.

Ο Πόρος είναι ένα ήσυχο νησί αλλά και πολύ ζωντανό νησί. Η παραλία, οργανωμένη με θαλάσσια σπορ και ενδιαφέρουσα νυχτερινή ζωή, είναι ο πιο δημοφιλής προορισμός των επισκεπτών κατά τις καλοκαιρινές διακοπές τους στο νησί Πόρος.

Κανάλι

Ο Πόρος διαθέτει την παράλια κανάλι που είναι μια γραφική παράλια, ιδανική για μπάνιο και με γραφικές ταβέρνες. Το κανάλι είναι από τις πολύ όμορφες παραλίες που έχει ο Πόρος.

Πόρος - παράλια Κανάλι
Πόρος – παράλια Κανάλι

Η παραλία κανάλι στον πόρο είναι μια παραλία με πολύ ωραία αμμουδιά, η οποία έχει το πλεονέκτημα ότι μπορεί να πάει κάποιος σε αυτή με τα ποδιά. Βρίσκεται μετά το γεφυράκι, που ενώνει το προγυμναστήριο με το συνοικισμό. Το κανάλι είναι από τις γραφικές παραλίες του νησιού. Πρόκειται για μια όμορφη παραλία, ιδανική για μπάνιο στις καλοκαιρινές διακοπές στο νησί Πόρος.

Επίσης στην παραλία κανάλι στον πόρο θα βρείτε εξαιρετικές ψαροταβέρνες, οι οποίες βρίσκονται σχεδόν πάνω στο κύμα και έρχουν θαυμάσια θέα στο ανοικτό πέλαγος. Εκεί θα δοκιμάσετε φρέσκα θαλασσινά εδέσματα, απολαμβάνοντας το όμορφο παραλιακό τοπίο που σας προσφέρει η παραλία κανάλι.

Scroll to Top