Κέρκυρα – Δραστηριότητες

Κέρκυρα - Δραστηριότητες
Κέρκυρα – Δραστηριότητες

Η Κέρκυρα αποτελεί ένα πολύ τουριστικό και οργανωμένο νησί και σας παρέχει τη δυνατότητα να κάνετε πολλές δραστηριότητες όπως θαλάσσια σπορ, καταδύσεις, πεζοπορία, πτώση με αλεξίπτωτο. Γκολφ και πολλά άλλα.

Η Κέρκυρα είναι ένα νησί που ενδείκνυται για κάθε είδους δραστηριότητες, όπως η πεζοπορία, η ιππασία και η ποδηλασία, με τα οποία θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε καλύτερα τον φυσικό πλούτο της Κέρκυρας. Επίσης, το νησί σας δίνει το κίνητρο να πραγματοποιήσετε ενδιαφέρουσες εκδρομές. Από τις Μπενίτσες αναχωρεί βαρκάκι για εκδρομές στην Κέρκυρα, Πάργα, Παξούς και Σύβοτα.

Επιπλέον, αν σας αρέσουν τα μηχανάκια, θα μπορούσατε να οργανώσετε μια εκδρομή από τα Μωραΐτικα στην λίμνη των Κορισσίων στη νότια Κέρκυρα, την παρθενική παραλία Χαλικούνα, το παραδοσιακό χωριό Στρογγυλή, περιλαμβάνοντας γεύμα σε παραθαλάσσια ταβέρνα. Η εκδρομή στη νότια Κέρκυρα περνάει από τους δρόμους στις Μπενίτσες, το Αχίλλειο και έχει επιστροφή από το γραφικό χωριό Άγιοι Δέκα στα Μωραϊτικα.

Στην Κέρκυρα, από τα μέσα Ιουνίου μέχρι τα μέσα Σεπτεμβρίου μπορείτε να απολαύσετε την τα παράλια με αλεξίπτωτα, τα οποία θα βρείτε στην παραλία σε απόσταση 50 μέτρων από το ξενοδοχείο Bella vista. Στον άγιο Ιωάννη, επιβάλλεται να επισκεφθείτε τις νεροτσουλήθρες της aqua land. Επίσης στην Κέρκυρα μπορείτε να κάνετε δραστηριότητες όπως η ιστιοπλοΐα από το νεόκτιστο λιμάνι στις Μπενίτσες, γκολφ στην κοιλάδα του Ρόπα, τένις στην πόλη της Κέρκυρας, κρίκετ, το οποίο τιμούν πολλοί Κερκυραίοι εξαιτίας της βρετανικής επιρροής που δέχτηκε το νησί, και καταδύσεις στις όμορφες παραλίες. Επίσης οι πιο τολμηροί έχουν τη δυνατότητα να κάνουν ορειβασία.

Η Κέρκυρα σας παρέχει τη δυνατότητα να κάνετε πραγματικά πολλές και ενδιαφέρουσες δραστηριότητες ανάλογα με τις ιδιαίτερες προτιμήσεις σας, προκειμένου να περάσετε αξέχαστες διακοπές στο νησί.

Scroll to Top