Κέρκυρα – Διασκέδαση

Η Διασκέδαση στην Κέρκυρα
Η Διασκέδαση στην Κέρκυρα

Η Κέρκυρα προσφέρει πολλούς τρόπους για διασκέδαση στις διακοπές και στα ταξίδια σας στο νησί, ικανοποιώντας όλες τις προτιμήσεις. Αν θέλετε να απολαύσετε έναν καφέ ή να κάνετε μια ρομαντική βόλτα, η καλύτερη επιλογή θα ήταν το Λιστόν ή το Κανόνι. Επίσης σε κάθε σημείο της πόλης στην Κέρκυρα βρίσκονται ποιοτικά εστιατόρια και γραφικές ταβέρνες, στα οποία μπορείτε να γευτείτε παραδοσιακές λιχουδιές του νησιού. Αν πάλι προτιμάτε ζωντανή ελληνική μουσική, η καλύτερη ιδέα θα ήταν να κατευθυνθείτε στον κεντρικό δρόμο για τη Γουβιά.

Η Κέρκυρα αποτελεί ένα από τα πιο κοσμικά και οργανωμένα τουριστικά νησιά στην Ελλάδα και παρέχει τα πάντα για τη διασκέδαση των επισκεπτών του νησιού.

Για όσους επιθυμούν έντονη νυχτερινή διασκέδαση, σε κοντινή απόσταση από το παλαιό φρούριο και το νέο φρούριο βρίσκεται πληθώρα κέντρων διασκέδασης και κλαμπ, ενώ οι δημοφιλέστεροι προορισμοί για bar, beach bar, καφετέριες και κλαμπ γενικότερα είναι ο Άγιος Στέφανος, ο Αρίλλας, οι Μπενίτσες, η Δασιά, η Γλυφάδα, η Γουβιά, η Λευκίμμη, η Μεσογγή, τα Μωραΐτικα, η Παλαιοκαστρίτσα και το Σιδάρι.

Η Κέρκυρα είναι ένα από τα πιο ωραία και τουριστικά οργανωμένα νησιά στην Ελλάδα. Η διασκέδαση στο νησί ακολουθεί όποιο ρυθμό εσείς θέλετε και μπορείτε να βρείτε τα πάντα, ανάλογα με τις προτιμήσεις σας, προκειμένου να περάσετε όμορφα και να διασκεδάσετε στις διακοπές και στα ταξίδια σας στο νησί.

Scroll to Top