Ύδρα – Παράλιες

 

Οι παράλιες στην Ύδρα είναι πολλές και ιδιαίτερης ομορφιάς. Στην Ύδρα θα βρείτε οργανωμένες αλλά και φυσικές παράλιες, με βότσαλο ή άμμο και όλες με καθαρά γαλάζια νερά.

Μανδράκι

Η παραλία Μανδράκι είναι από τις πιο οργανωμένες παράλιες στην Ύδρα και βρίσκεται πολύ κοντά στην πολύ. Στο Μανδράκι μπορείτε να διασκεδάσετε κάνοντας θαλάσσια σπορ.

Ύδρα - Μανδράκι
Ύδρα – Μανδράκι

Πριν από το σημερινό λιμάνι στην Ύδρα, συναντάμε την παραλία Μανδράκι, που βρίσκεται στο παλιό πολεμικό λιμάνι του νησιού. Η είσοδος του φυλαγόταν παλιά από δύο μικρά κάστρα που ήταν γεμάτα με κανόνια. Το Μανδράκι βρίσκεται στο μυχό ενός κλειστού όρμου και είναι οργανωμένη παραλία. Στην παραλία Μανδράκι έχετε τη δυνατότητα να κάνετε θαλάσσια σπορ στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχειακού συγκροτήματος Mira-mare. Συγκεκριμένα στο Μανδράκι οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν θαλάσσιο σκι και wind surfing. Η πρόσβαση στην παραλία είναι πολύ εύκολη εφόσον το Μανδράκι απέχει μόνο λίγα λεπτά από την πόλη στην Ύδρα και μπορείτε να φθάσετε εκεί περπατώντας αλλά και με βάρκες που κάνουν πολύ συχνά δρομολόγια.

Η παραλία Μανδράκι είναι από τις πλέον οργανωμένες και κοσμικές παραλίες στην Ύδρα. Σε αυτή την παραλία θα έχετε όλες τις ανέσεις και πολλές δυνατότητες για διασκέδαση προκειμένου να απολαύσετε τις καλοκαιρινές σας διακοπές στο νησί.

Κλιμάκι – Νήσιζα

Η παραλία Νήσιζα και η παραλία Κλιμάκι στην Ύδρα είναι φυσικές και μη οργανωμένες παράλιες που χαρακτηρίζονται από το πευκόφυτο περιβάλλον, το βότσαλο και τα καθαρά νερά.

Ύδρα - Κλιμάκι - Νήσιζα
Ύδρα – Κλιμάκι – Νήσιζα

Την παραλία Νήσιζα στην Ύδρα την συναντάμε στα ανατολικά του νησιού. Η Νήσιζα βρίσκεται σε όρμο και περιβάλλεται από πεύκα. Σε αυτή την περιοχή ήταν κάποτε το επίνειο του αρχαίου οικισμού της επισκοπής. Η συνέχεια της παραλίας είναι η παραλία κλιμάκι που είναι μια μεγάλη παραλία η οποία περιβάλλεται από πολλές εξοχικές κατοικίες. Η παραλία κλιμάκι είναι μια φυσική και μη οργανωμένη παραλία με βότσαλα και κρυστάλλινα νερά. Η πρόσβαση στην παραλία κλιμάκι γίνεται οδικώς και με θαλάσσιο ταξί ή εκδρομικά καϊκάκια που κάνουν καθημερινά δρομολόγια.

Η παραλία Νήσιζα κα η παραλία κλιμάκι απευθύνονται σε όσους αναζητούν τις μη οργανωμένες φυσικές παραλίες με καθαρά νερά και χαλαρωτικό περιβάλλον. Η Ύδρα έχει πολλές όμορφες βραχώδεις παραλίες με πευκόφυτο περιβάλλον και καθαρά νερά. Στις παραλίες Νήσιζα και η παραλία κλιμάκι έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε το κολύμπι και την ηλιοθεραπεία στις καλοκαιρινές διακοπές σας στην Ύδρα.

Μπίστι

Η παραλία Μπίστι είναι μια βραχώδη παραλία στην Ύδρα και βρίσκεται στο νοτιότερο όρμο του νησιού. Το Μπίστι είναι οργανωμένη παραλία και ιδανική για μακροβούτια.

Ύδρα - Μπίστι
Ύδρα – Μπίστι

Η παραλία μπίστι στην Ύδρα βρίσκεται δίπλα σε ένα κατάφυτο δάσος με πεύκα. Το μπίστι είναι ο νοτιότερος όρμος στην Ύδρα και έχει ψηλά βράχια. Η παραλία μπίστι είναι οργανωμένη παραλία και προσφέρεται για μακροβούτια και ψαροντούφεκο. Στην παραλία αυτή θα βρείτε όλες τις ανέσεις που χρειάζεστε για να απολαύσετε το καλοκαιρινό σας μπάνιο στις διακοπές. Ωστόσο η παραλία αυτή απευθύνεται σε όσους τους αρέσουν οι βουτιές στα βαθιά και καθαρά νερά και η δράση στην παραλία.

Η παραλία μπίστι είναι από τις πιο ενδιαφέρουσες παραλίες στην Ύδρα και αποτελεί ιδανικό προορισμό για αυτούς που τους αρέσουν οι βραχώδεις παραλίες με ιδιαίτερο χαρακτήρα.

Άγιος Νικόλαος

Η παραλία Άγιος Νικόλαος στην Ύδρα είναι μια από τις πιο ωραίες παράλιες του νησιού και συνδυάζει το τοπίο με την πλούσια βλάστηση, τα πολύ καθαρά νερά και την καλή οργάνωση.

Ύδρα - Άγιος Νικόλαος
Ύδρα – Άγιος Νικόλαος

Η παραλία άγιος Νικόλας στην Ύδρα είναι μια από τις πολύ όμορφες παραλίες του νησιού. Ο άγιος Νικόλας βρίσκεται στην νοτιοδυτική άκρη της Ύδρας και περιλαμβάνεται στον όρμο του αγίου Νικολάου. Εκεί θα βρείτε μία οργανωμένη παραλία με βότσαλα και διάφανα κρυστάλλινα νερά. Η παραλία άγιος Νικόλας είναι κατάλληλη για υποβρύχιο ψάρεμα. Στον περιβάλλοντα χώρο υπάρχουν πλαγιές κατάφυτες από πεύκα και το τοπίο είναι καταπράσινο.

Η παραλία άγιος Νικόλας στην Ύδρα συνδυάζει την πλούσια φυσική ομορφιά, το πράσινο τοπίο, τα πολύ καθαρά νερά και την καλή οργάνωση. Στην παραλία αυτή μπορείτε να απολαύσετε το κολύμπι, την ηλιοθεραπεία, τη χαλάρωση στην παραλία αλλά και τις ανέσεις, κατά τις καλοκαιρινές σας διακοπές στη Ύδρα.

Βλύχος

Η παραλία Βλύχος είναι μια από τις γραφικές παράλιες στην Ύδρα και χαρακτηρίζεται από τα πολύ καθαρά νερά, το ήσυχο περιβάλλον και την όμορφη θέα.

Ύδρα - Βλύχος
Ύδρα – Βλύχος

Η παραλία Βλυχός στην Ύδρα είναι μια όμορφη παραλία με πεντακάθαρα νερά και μια από τις πλέον γραφικές παραλίες του νησιού. Στον περιβάλλοντα χώρο υπάρχουν λευκά σπιτάκια σκαρφαλωμένα στα βράχια. Η παραλία βρίσκεται δίπλα στο εκκλησάκι του αγίου Χαραλάμπους. Επίσης γύρω από την παραλία Βλυχός υπάρχουν γραφικές και παραδοσιακές ταβέρνες όπου μπορείτε να δοκιμάσετε τα ντόπια θαλασσινά εδέσματα αλλά και να προμηθευτείτε ότι χρειάζεστε για τη διαμονή σας στην παραλία. Η πρόσβαση στην παραλία γίνεται οδικώς αλλά και ακτοπλοϊκώς με θαλάσσιο ταξί.

Η παραλία στην Ύδρα είναι ιδανική για να απολαύσετε το κολύμπι σε καθαρά κρυστάλλινα νερά και την ηλιοθεραπεία σε ένα χαλαρωτικό περιβάλλον με ωραία νησιώτικη θέα, στις διακοπές σας το καλοκαίρι.

Μικρό καμίνι

Η παραλία μικρό καμίνι είναι μια μικρή και όμορφη παραλία στην Ύδρα. Η παραλία προτείνετε για οικογένειες και σας παρέχει τη δυνατότητα να κάνετε θαλάσσια σπορ στις διακοπές σας στο νησί.

Ύδρα - μικρό καμίνι
Ύδρα – μικρό καμίνι

Ιδιαίτερα γνωστή στην Ύδρα είναι η παραλία μικρό καμίνι. Πρόκειται για μία όμορφη μικρή παραλία με βότσαλα, η οποία είναι ιδανική για μικρά παιδιά και επίσης προσφέρεται για θαλάσσια σπορ. Στα καμίνια υπάρχουν παραδοσιακά, γραφικά ταβερνάκια τα οποία προσφέρουν ντόπια θαλασσινά εδέσματα.
Το μικρό καμίνι στην Ύδρα είναι μια από τις γραφικές παραλίες του νησιού. Η παραλία διαθέτει καθαρά ρηχά νερά και προσφέρεται για οικογένειες. Επίσης σας παρέχει και τη δυνατότητα για θαλάσσια σπορ και διασκέδαση προκειμένου να περάσετε όμορφα εάν την επισκεφτείτε στις καλοκαιρινές σας διακοπές.

Σπηλιά

Η παραλία σπηλιά είναι μια από τις μη οργανωμένες και με φυσική ομορφιά παράλιες στην Ύδρα. Η σπηλιά είναι βραχώδης παραλία, με πολύ βαθιά κρυστάλλινα νερά και προσφέρεται για βουτιές.

Ύδρα - Σπηλιά
Ύδρα – Σπηλιά

Η παραλία σπηλιά στην Ύδρα είναι μια δημοφιλής αλλά μη οργανωμένη φυσική παραλία με ιδιαίτερο χαρακτήρα και ομορφιά. Η παραλία σπηλιά είναι μια από τις μοναδικές παραλίες στην Ύδρα και βρίσκεται στο μυχό του λιμενοβραχίονα, στα βράχια έξω από το λιμάνι του νησιού. Πρόκειται για μια βραχώδη παραλία με έντονη κίνηση, που προσφέρεται για μακροβούτια στα πολύ βαθιά και καθαρά νερά.

Η παραλία σπηλιά στην Ύδρα είναι ιδανική για όσους τους αρέσουν οι βουτιές στα βαθιά νερά και θέλουν δράση και κινητικότητα για να απολαύσουν το μπάνιο τους στις καλοκαιρινές τους διακοπές.

Scroll to Top