Αίγινα – Δραστηριότητες

 

Η Αίγινα σας παρέχει τη δυνατότητα για πολλές και κάθε είδους δραστηριότητες, ειδικά στις καλοκαιρινές διακοπές σας στο νησί. Η Αίγινα αποτελεί ιδανικό προορισμό για κοντινές εκδρομές από την Αθήνα.

Δραστηριότητες - H Αίγινα προσφέρεται για εκδρομές
Δραστηριότητες – H Αίγινα προσφέρεται για εκδρομές

Η Αίγινα είναι πολύ οργανωμένη και πολλές είναι οι δραστηριότητες που μπορεί να κάνει κάποιος στο νησί. Ωστόσο η Αίγινα είναι ένα νησί που προσφέρεται για καλοκαιρινές διακοπές και για χαλάρωση και μπάνια στις υπέροχες παραλίες. Οι επισκέπτες μπορούν επίσης να κάνουν ημερήσιες εκδρομές στα γύρω νησιά. Το αγκίστρι είναι το κοντινότερο νησί στην Αίγινα. Επίσης το όμορφο θέρετρο της Πελοποννήσου, τα  Μέθανα είναι μόνο 20 λεπτά μακριά με το πλοίο, ενώ λίγο πιο μακριά είναι το πράσινο νησί Πόρος. Όλα αυτά τα μέρη είναι ιδανικά για ημερήσιες εκδρομές ξεκινώντας από την Αίγινα.

Στην Αίγινα επίσης έχετε τη δυνατότητα για σχεδόν κάθε είδους δραστηριότητα που αφορά τα θαλάσσια σπορ. Λόγο της τουριστικής ανάπτυξης του νησιού στην Αίγινα πραγματικά σας δύνεται η ευκαιρία για πολλές και ενδιαφέρουσες δραστηριότητες.

Scroll to Top